1950 YILINDA YALOVA CHP İLÇE YÖNETİCİLERİ
1950’li yıllarda çekilen bu fotoğrafta Yalovalı CHP’liler, Cumhuriyet Meydanında bulunan CHP ilçe binası önünde birarada görülüyor.
1950’li yıllarda çekilen bu fotoğrafta Yalovalı CHP’liler, Cumhuriyet Meydanında bulunan CHP ilçe binası önünde birarada görülüyor.
Yalova’da toplam seçmen sayısının 5000 olduğu ve 1950 yılının Yalova’sında partililer objektife toplu olarak poz veriyorlar.
Bir seçim çalışmasında görülen CHP’liler o yıllarda Tan Otel olarak faaliyet gösteren Aydın İşhanı olan binanın önünde görülüyor.
CHP ilçe binasının da burada faaliyet gösterdiği binanın önünde bir arada görülen bu fotoğrafta 7’den 77’ye her yaş gurubundan bulunan Yalovalılar Parti bayrakları altında objektiflere poz veriyorlar.
Benzer Haberler
1980 YILINDA ESENKÖY BELDESİ SAHİLİ
1971 YILI ÇİFTLİKKÖY DİNLENME TESİSLERİ
1960 YILINDA ARMUTLU KÜÇÜK BİR KÖYDÜ
1959 YILINDA YALOVA ESADİYE KÖYÜ
1933 YILI GACIK MUHTARI MELİHA MANÇO
1964 YILI RIHTIM CADDESİNDEN İSKELEMİZ
1951 YILI DEREKÖY İLK OKULU ÖĞRENCİLERİ
1991 YILI AHMEDİYE KÖYÜ FUTBOL TAKIMI