1970 YALOVA'NIN KURTULUŞUNDA ZABITALAR
Yalova Cumhuriyet Meydanında 1970’li yıllarda Yalova’nın kurtuluşu kutlanırken, Yalova Zabıta Müdürlüğü kadrosu ve arka planda ünlü Yalova belediye bandosu görülüyor.
Yalova Cumhuriyet Meydanında 1970’li yıllarda Yalova’nın kurtuluşu kutlanırken, Yalova Zabıta Müdürlüğü kadrosu ve arka planda ünlü Yalova belediye bandosu görülüyor.
Yalova’da o dönemler bayramlar da işte bu gördüğünüz coşkulu bir kalabalıkla kutlanırdı. Arka planda Yalovaspor klüp binasınin üstünde töreni seyreden Yalovalıları görüyorsunuz.
Cumhuriyet meydanının tıka basa olduğu görüldüğü bu fotoğrafta bir zamanların ünlü Tan Otelini de görüyorsunuz.
Şimdiki Aydın İşhanının bulunduğu yerde Tan Oteli ve Tan Aile Çay Bahçesi ve Restorantı bulunuyordu.
Fotoğraf karesinde yerde oturan Yalova halkı tarafından çok sevilen Nizamettin Önderoğlu'dur. Namı değer Bonkör Nizam ve ona ellerini uzatmış Yalova Belediye Zabıta Müdürü Halim Özdilim ve arkadaşları görülüyor.



Benzer Haberler
1971 YILI GAZİ PAŞA CADDESİ VE YALOVA SAHİLİ
1955 YILI TAŞKÖPRÜ CAMİİ AÇILIŞ TÖRENİ
1980 YILINDA ÇINARCIK SAHİLİ VE İSKELESİ
1971 YILI GAZİPAŞA CADDESİ PTT BİNASI
1968 YILI YALOVA İSKELESİNDE VAPURLAR
1981 YILI YALOVALI FUTBOLCULAR ASKERLİKTE
1964 YILINDA DENİZDEN YALOVA'YA BAKIŞ
1932 YILINDA ATATÜRK YÜRÜYEN KÖŞK'DE