1979 YILINDA YALOVA STADYUMU YAPILIRKEN
1979 Yılında Henüz yeni yapılmaya başlanan Yalova Atatürk Stadyumu ve arka planda görülen Emirbayır tepesi işte böyleydi.
Yalovaspor bu toprak sahada o dönemler bir çok profesyonel takımların korkulu rüyası olurken, bir çok şampiyonluklara da imza atmış ve yıllarca dillerden düşmeyen Yalova Kaymakamlık Kupası karşılaşmaları da bu toprak sahada oynanmıştı.
1970'li yılların sonunda yapılmaya başlanan. ancak yapımı yıllar süren Yalova Atatürk Stadyum ,o dönemler toprak yığınları atılarak ve bu toprak yığınlarının üstünde oturularak karşılaşmalar izlenmişti.
Ancak bu fotoğrafta dikkat çeken en önemli ayrıntı ise Yalova Atatürk Stadyumunun arka planında görülen Emirbayır tepesidir.
Atatürk stadyumunun çevresinde o dönemler tek bir bina yer almazken, fotoğrafta da görüldüğü gibi Hacı Mehmet Ovası tamamen ormanlık alanı ve elma bahçelerinden oluşuyordu.
Benzer Haberler
1975 YILI YALOVA BADGODESBERG PLAJI
1961 YILI HÜKÜMET KONAĞI VE MEYDANIMIZ
1960 YILINDA YALOVA ELMALIK KÖYÜ
1980 YILI ÇINARCIK SAHİL YOLU CADDESİ
1949 YILI İSTANBUL VALİSİ GÖKAY YALOVA'DA
1914 YILINDA TERMAL MİDE SUYU ÇEŞMESİ
1975 YILI YALOVA'NIN MİLLİ BİSİKLETÇİLERİ
1970 YILI YALOVA VE ÇINARCIK KARTPOSTALI