1980 YILINDA YALOVA'NIN GENÇLERİ PİKNİKTE
1980 Yılına ait bu fotoğrafta Yalova futbol sahasında piknik yapan Yalova'nın sevilen gençlerini görüyorsunuz.
Şimdiki Yalova Stadyumunun toprak saha olduğu ve kaymakamlık kupası maçlarının Yalova için en önemli karşılaşmalarından biri olduğu dönemlerden kalan bu fotoğrafta Kaymakamlık kupası karşılaşmaları başlamadan önce Yalova'nın sevilen insanlarını demlenirken görüyorsunuz.
Arka planda ise yapılaşmanın olmadığı kavak ağaçları ile bir orman arazisi olan ve elma bahçeleri ile çevrili Hacımehmet Ovasını görüyorsunuz.
Fotoğraftakilere gelince, bir Kaymakamlık Kupası karşılaşması öncesinde Yalova futbol sahasının kenarında bulunan çimenlikte piknik yaparak demlenenleri görüyorsunuz.
Fotoğrafta hatırlayabildiğimiz kadarıyla; sağ baştaki Candaş Özcan, Erkan ve ayakta olanlar ise Orhan (Yamuk) ve Mustafa görülüyor. Sol başta ise, Yaşar Balto (uzun) Mehmet (Horoz) görülüyor.
Benzer Haberler
1980 YILINDA ESENKÖY BELDESİ SAHİLİ
1971 YILI ÇİFTLİKKÖY DİNLENME TESİSLERİ
1960 YILINDA ARMUTLU KÜÇÜK BİR KÖYDÜ
1959 YILINDA YALOVA ESADİYE KÖYÜ
1933 YILI GACIK MUHTARI MELİHA MANÇO
1964 YILI RIHTIM CADDESİNDEN İSKELEMİZ
1951 YILI DEREKÖY İLK OKULU ÖĞRENCİLERİ
1991 YILI AHMEDİYE KÖYÜ FUTBOL TAKIMI