1985 YILINDA YALOVA ESENTEPE'DE KIŞ
Yaklaşık 30 yıl önce çekilen bu fotoğrafta Yalova'nın sevilen ve başarılı doktorlarından Dr. Mustafa Gültopu ve Yalova'nın fotoğrafçılarından Bülent Bal bir kış gününde karlar altında Yalova'da poz verirken görülüyor.
1985 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olan ve aynı yıl göreve başlayan ve Yalova Devlet Hastanesi Acil Servisinde yaklaşık 30 yıldan buyana görev yapan Dr. Mustafa Gültopu görülüyor.
Dr. Mustafa Gültopu'nun yanındaki ise, 1981 yılında Yalova İstanbul Caddesinin Dortyol mevkinde fotoğrafçılık dükkanı açan ve burada faaliyetini uzun yıllar gösteren Bülent Bal'dır.
Fotoğrafın öyküsüne gelince, burası tam olarak UEDAŞ binasının bir üst sokağı olan ve o yıllarda Esentepe olarak anılan Yağmur sokağın bulunduğu yerdir. Bülent Bal'ın objektifiyle o yıllarda gazeteci gözüyle çektiğim bir arşiv fotoğrafıdır.
Benzer Haberler
1975 YILI YALOVA BADGODESBERG PLAJI
1961 YILI HÜKÜMET KONAĞI VE MEYDANIMIZ
1960 YILINDA YALOVA ELMALIK KÖYÜ
1980 YILI ÇINARCIK SAHİL YOLU CADDESİ
1949 YILI İSTANBUL VALİSİ GÖKAY YALOVA'DA
1914 YILINDA TERMAL MİDE SUYU ÇEŞMESİ
1975 YILI YALOVA'NIN MİLLİ BİSİKLETÇİLERİ
1970 YILI YALOVA VE ÇINARCIK KARTPOSTALI