1989 YILI NAMAĞLUP ŞAMPİYON YALOVASPOR
1989-1990 Yılında Türkiye liglerinde fırtına gibi esen, rakiplerin korkulu rüyası olan 3 Ligin şampiyon olmuş efsane Yalovaspor’un futbolcu ve Teknik kadrosu bir arada görülüyor.
1989-1990 Yılında Türkiye liglerinde fırtına gibi esen, rakiplerin korkulu rüyası olan 3 Ligin şampiyon olmuş efsane Yalovaspor’un futbolcu ve Teknik kadrosu bir arada görülüyor.
Arap Güngör’ün teknik direktörlüğü yaptığı, Erdinç Erkorkmaz’ın Başkanlığında, Adnan Kırtay, Levent Acar, Zeki Baş, Çetin Zenginler, Yaşar Balto gibi isimlerin yönetimindeki ekip, namağlup bir şekilde şampiyon olmuştu. Yalovaspor, o dönemde tüm maçlarını deplasmanda oynamasına karşın Türkiye'de ve Avrupa'da namağlup bir şekilde şampiyon olan ve fair play ödülünü alan tek takımdı.
O yıllarda Yalovaspor, Türkiye 2.Liginde de fırtınalar estirmiş ve 2.ligde de son karşılaşmalarda galip gelen takımın Süper lige çıkacağı karşılaşmada Yalovaspor ligi ikinci olarak bitirmişti. O karşılaşmada Yalovaspor, Kocaelispor’a yenilmiş ve Kocaelispor o dönemler şimdiki Süper lig olan Türkiye 1.ligine çıkmıştı.
Yalovaspor Başkanı Erdinç Erkorkmaz o dönemi, Futbolcuları ve yönetim kadrosunu şöyle anlatıyor.



Benzer Haberler
1974 YILI ÇINARCIK İLÇESİ KARTPOSTALİ
1950 YILINDA YALOVA GAZİPAŞA CADDESİ
1984 YILINDA ESENKÖY SAHİLİNE GENEL BAKIŞ
1960 YILINDA YALOVA CUMHURİYET CADDESİ
2002 YILI SİYASET SOKAĞINDA SİYASETÇİLER
1970 YILI ELMALIK KÖYÜNDE TOPLU SÜNNET
1982 YILI BALIKÇILAR LOKALİNDEN İSKELE
1961 YILINDA ÇINARCIK SAHİLİNİN SESSİZLİĞİ