1992 YILI ÇİFTLİKKÖY'DE TOPLU SÖZLEŞME
1992 Yılında çekilen bu fotoğrafla DYP'den Çiftlikköy Belediye Başkanı seçilen Süleyman Akbay, DİSK'le toplu iş sözleşmesine imza atarken görülüyor.
1992 Yılında çekilen bu fotoğrafla DYP'den Çiftlikköy Belediye Başkanı seçilen Süleyman Akbay, DİSK'le toplu iş sözleşmesine imza atarken görülüyor.
1987 yılında Çiftlikköy’ün Belediye olması ile birlikte 1987 yılında Çiftlikköy ilçesinin ilk Belediye başkanı olan Süleyman Akbay, 1989 ve 1994 seçimlerini DYP’den iki kez üst üste belediye başkanı seçilmişti.
Yıllar önce çekilen bu fotoğrafta Çiftlikköy belediye başkanı Süleyman Akbay, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı Genel-İş Sendikasına üye olan belediye işçileriyle toplu sözleşmeye imza atarken görülüyor.
Fotoğraf dönemin belediye işçileri, DİSK Genel-İş sendikası yöneticileri ve arka planda kravatlı olan ise Türkiye'nin yetiştirdiği önemli yazarlardan emekli öğretmen Hasan Kıyafet görülüyor.
Benzer Haberler
1980 YILINDA ESENKÖY BELDESİ SAHİLİ
1971 YILI ÇİFTLİKKÖY DİNLENME TESİSLERİ
1960 YILINDA ARMUTLU KÜÇÜK BİR KÖYDÜ
1959 YILINDA YALOVA ESADİYE KÖYÜ
1933 YILI GACIK MUHTARI MELİHA MANÇO
1964 YILI RIHTIM CADDESİNDEN İSKELEMİZ
1951 YILI DEREKÖY İLK OKULU ÖĞRENCİLERİ
1991 YILI AHMEDİYE KÖYÜ FUTBOL TAKIMI