27 MART DÜNYA TİYATRO GÜNÜ KUTLANDI

Yalova Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü öncesi, tiyatroseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Usta oyuncu Oya Başar ve başarılı oyuncu Begüm Birgören’in sahne aldığı “Plastik Aşklar” isimli tiyatro oyunu Yalovalılar için ücretsiz olarak sahnelendi.

Geceye Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel de katıldı. Oya Başar ve Begüm Birgören’in muhteşem sahne performansının ardından sahneye çıkan Başkan Gürel, tiyatronun sanat dünyasındaki yerinin önemine değinerek, “Sanatın ve sanatçılarımızın her zaman yanında olacak, onları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Gürel, sözlerine şöyle devam etti

“Dünya Tiyatro Günü’nüzü kutluyoruz. Tiyatro sanatını kutlamak, toplumumuzun kültürel gelişimine katkı sağlamak bizler için büyük bir anlam taşıyor. Sanat, insanı birleştirir, duyguları paylaşmamızı sağlar. Bu özel günde, Yalova’da sanat dolu bir akşamı hep birlikte yaşadık. Sizlere, sizlerin yönlendirmesine ve sizlerin akıl vermesine ihtiyacımız var. Sıkıntılı günlerden, stresli günlerden geçiyoruz. Böyle keyifli oyunlarla günümüzü biraz şenlendirdik. Yalova halkı adına çok teşekkür ederiz.”

Başkan Gürel, günün anısına oyunculara çiçek ve plaket takdim etti. Yalova Belediyesi'nin kültürel etkinliklerinin hız kesmeden devam edeceği, sanata ve sanatçıya olan desteğin artarak devam edeceği bildirildi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!