AĞUSTOS AYI YALOVA SAHİLLERİ
Yalova halkının denize girebileceği tek alan olarak kalan Akasya Plajı, hava sıcaklığının giderek artması üzerine yoğunluk yaşadı. Havaların sıcaklığını giderek yoğun bir şekilde hissettirdiği Yalova'da vatandaşlar serinlemek için sahil yolunu ve çay bahçelerini tercih ettiler.
Yalova Sahilleri ve Yalova Gazipaşa caddesinden Ağustos ayı görüntüleri. Yalova halkının denize girebileceği tek alan olarak kalan Akasya Plajı, hava sıcaklığının giderek artması üzerine yoğunluk yaşadı. Havaların sıcaklığını giderek yoğun bir şekilde hissettirdiği Yalova'da vatandaşlar serinlemek için sahil yolunu ve çay bahçelerini tercih ettiler.
Yalova sahillerinde yabancı uyruklu olanların sayılarının da giderek yükselmesi de dikkat çekiyor. Yalova'da bugün hava sıcaklığı bugün33 derece olurken Yalova meteoroloji müdürlüğü bu hafta hava sıcaklığının giderek artacağını bildirdi. 8 Ağustos'da hava sıcaklığı 34, 9 Ağustos'da ise 36 derece olurken haftanın en sıcak günü ise 11 Ağustos pazar günü 38 derece olacak.
İşte O Anlar
Benzer Haberler
YALOVA'DA TURİZMİN GELECEĞİ TARTIŞILDI
DENİZİ KİRLETEN GEMİYE 26 MİLYON TL CEZA
ÇİFTLİKKÖY’DE ÇÖP TAKSİ HİZMETE GİRDİ
YALOVA TARLALARINI AYÇİÇEĞİ SÜSLEYECEK
YALOVA'NIN ASAYİŞ OLAYLARI DEĞERLENDİ
YALOVA PROJESİNE TÜBİTAK’TAN DESTEK
AKSA MTAL’DE 5. KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
LİSELER ARASI MÜNAZARA YARIŞMASI YAPILDI