AK PARTİ'DEN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ
AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve İl Başkanı Muğlim Bağatar, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken onlara hediyeler verdi.
AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve İl Başkanı Muğlim Bağatar, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarken onlara hediyeler verdi.
Akyol ve Bağatar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Yalova sokaklarında dolaşarak çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla sohbet eden ikili miniklerin bayramlarını kutladı. Akyol ve Bağatar ayrıca çocuklara oyuncak hediye etti.
AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, yaptığı açıklamada "İl Başkanımız Muğlim Bağatar ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklarımıza hediye dağıtımında bulunduk. Yüzlerindeki gülümseme her şeye değerdi, gününüz kutlu olsun çocuklar" dedi
Benzer Haberler
CHP'NİN İMZA KAMPANYASI BÜYÜYOR
İYİ PARTİDEN ZİRAAT ODASINA ZİYARET
ANAHTAR PARTİSİNDEN ANLAMLI ZİYARET
AK PARTİ'DEN HASTA ZİYARETLERİ YAPILDI
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN KANUN TEKLİFİ
SAADET'DEN İSRAİL'E TEPKİ FİLİSTİN'E DESTEK
ANAHTAR PARTİSİNDEN PAZARYERİ ZİYARETİ
DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI CENGİZ İSTİFA ETTİ