AK PARTİ'DEN YATIRIM MÜJDESİ GELDİ

Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol yazılı bir açıklama yaparak proje bedeli 15 Milyon TL olan Yalova Otogar Kavşağı Köprüsü ve Bağlantı Yolları işinin başladığını duyurdu. Akyol, yeni hastane binasının bağlantısının da yapılacağı çalışmanın 2021 Ekim ayında hastanenin açılmasıyla entegre olarak tamamlanacağını belirtti.Yalova Milletvekili Meliha Akyol yaklaşık iki yıl önce bölgedeki ihtiyacın iletilip konunun hızlı bir şekilde ihaleye çıkılarak çalışmanın başlamasından dolayı Karayollarından Sorumlu Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İskurt ile Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

“YOL ÇALIŞMASI BÖLGE TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK”

Otogar kavşağı ile yeni hastane bağlantısını sağlayacak projenin tamamlanmasından sonra bölgedeki trafiğin rahatlayacağını dile getiren Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol yaptığı açıklamada; “Yalovamız her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Büyüme doğrultusunda trafik yoğunluğu artıyor. Projenin hayata geçmesiyle birlikte Yeni Yalova Devlet Hastanesi’ne ulaşım daha kolay olacak. Ayrıca Gaziosmanpaşa ve İsmetpaşa mahallelerimizle Bayraktepe, Bağlarbaşı, Dere ve Adnan Menderes mahallelerimiz arasında bağlantı olacak. Bu bölgelerden ulaşım için alternatif güzergahlarda yoğunluk oluşmayacak” dedi

“15 MİLYONLUK YATIRIM 2021 EYLÜL AYINDA TAMAMLANACAK”

Ak Parti iktidarının yaptığı eserleri belirtilen tarihlerden önce hizmete açtığını belirten Yalova Milletvekili Meliha Akyol, proje sözleşmesi hakkında bilgiler verdi. Akyol; “ ‘Yalova Otogar Kavşağı Köprüsü ve Bağlantı Yolları (Hastane Bağlantısı Dahil) ve Köprü İşleri Yapım İşi’ ihalesi 2020 sonuna doğru tamamlanarak 2020 bitmeden firma ile sözleşme imzalanarak 2021 başı itibariyle işe başlama gerçekleştirildi. Bu önemli projenin bedeli yaklaşık olarak 15.000.000 TL’dir.Aynı bölgede hükümetimizin önemli bir diğer hizmeti olan Yalova Devlet Hastanesinin 2021 Ekim ayı sonunda tamamlanması planlandığından Otogar Kavşağı ve Bağlantısının Eylül ayı sonunda tamamlanacak şekilde iş programı revize edildi. Bu kapsamda, şantiye kurulumu tamamlandı ve ekip-ekipman mobilizasyonuna geçildi. Havanın fen noktasında uygun olduğu zaman çalışmalara başlanarak hedeflenen tarihte 2021 Eylül ayı içinde tamamlanmasını öngörüyoruz” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!