AK PARTİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
İl Başkanlığımızı ziyaret eden Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki Başkanlığında İl Başkanımız Umut Güçlü, Milletvekillerimiz Meliha Akyol, Ahmet Büyükgümüş, Kademe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve #AkPartiYalova teşkilatlarımızın katılımı ile İstişare ve Değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.
AK Parti Yalova İl Başkanlığını ziyaret eden Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla istişare toplantısı gerçekleşti
20 Mart Pazartesi günü Olağaünüstü toplanarcak Yalova belediye meclis toplantısında yapılacak belediye başkanlığı seçimleri öncesinde Özhaseki , Belediye Meclis Üyeleri, milletvekilleri ve il-ilçe yöneticileriyle il binasında toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıya İl Başkanı Umut Güçlü, Ak parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol, Ahmet Büyükgümüş, ilçe ve belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve il-ilçe yöneticileri hazır bulundu.



Benzer Haberler
İYİ PARTİ ÇINARCIK İLÇESİNDE STANT AÇTI
CHP ÇİFTLİKKÖY BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI
AK PARTİ'DEN BABALAR GÜNÜ ZİYARETİ
SAADET'TEN YESOB YÖNETİMİNE ZİYARET
AK PARTİ'DEN MUAMMER GÜZEL'E ZİYARET
CHP'Lİ İNCE'DEN İMAMOĞLU'NA ZİYARET
MHP'DE İLÇE KONGRE TAKVİMİ AÇIKLANDI
İYİ PARTİDEN ARMUTLU İLÇESİNE ZİYARET