AK PARTİ MECLİS ÜYELERİYLE TOPLANDI
Ak Parti Yalova il Başkanı Muğlim Bağatar, Başkanlığında Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk 'unda katılımıyla İl binasında belediye meclis üyeleriyle toplantı düzenlendi. Geçmiş dönem meclis üyelerinin katılımıyla yapılan toplantıda parti ve belediye çalışmaları ele alındı
Ak Parti Yalova il Başkanı Muğlim Bağatar, başkanlığında Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk 'unda katılımıyla İl binasında belediye meclis üyeleriyle toplantı düzenlendi. Geçmiş dönem meclis üyelerinin katılımıyla yapılan toplantıda parti ve belediye çalışmaları ele alındı.
Ak Parti Yalova il Başkanı Muğlim Bağatar'ın başkanlığında gerçekleşen tıoplantıda ilk olarak geçen dönem Yalova belediyesinde görev yapan Ak partili belediye meclis üyeleriyle toplantı düzenlendi. Toplantıda İl başkanı Bağatar ve belediye Başkanvekili Tutuk ile eski meclis üyeleri arasında değerlendirmeler yşapılırken Ak Parti Yalova il Başkanı Muğlim Bağatar, açıklamasında "Önceki dönemlerde görev yapmış değerli belediye meclis üyelerimiz ile İl Başkanlığımız da istişare toplantısı gerçekleştirdik " dedi.
Toplantı daha sonra İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediye Başkan Vekili. Mustafa Tutuk, Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Nusret Karaalioğlu ve Yeşil Körfez Su Birliği Meclis üyeleri ile devam etti



Benzer Haberler
AK PARTİ İL DANIŞMA KURULU TOPLANDI
İYİ PARTİ GİK ÜYESİ GÜLDOĞAN YALOVA'DA
YENİ PARTİ KIRTASİYE YARDIMI YAPTI
MHP İL YÖNETİMİNDEN HASTANE ZİYARETİ
AK PARTİ MİLLETVEKİLİNDEN ZİYARETLER
CHP'Lİ BECAN'DAN OKUL SALDIRISINA TEPKİ
MHP İLBAŞKANLIĞINDAN GAZİLERE ZİYARET
YENİ PARTİ LİDERİ ÖZEL YALOVA'DA KONUŞTU