AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ALTINOVA İLÇESİNDE
AK Parti MKYK üyesi Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Altınova İlçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.
AK Parti MKYK üyesi Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Altınova İlçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.
Altın Şehir Altınova’nın ismine layık bir şekilde her geçen gün gün gelişip büyüdüğünü ifade eden Milletvekili Büyükgümüş, “Altınova, bizim gözbebeğimizdir” dedi.
İLK ZİYARET ÖZYİĞİT’E
AK Parti MKYK üyesi Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve AK Parti Yalova Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya, Altınova İlçesine ziyarette bulundu. Milletvekili Büyükgümüş ve İl Gençlik Kolları Başkanı Balkaya’ya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ile ilçe yöneticileri ile AK Partili Altınova Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.
Milletvekili Büyükgümüş ve beraberindekiler ilk olarak geçtiğimiz hafta babasını kaybeden Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit’e başsağlığı ziyaretinde bulundular.
VATANDAŞLARLA SOHBET
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer’in eşliğinde AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve AK Parti Yalova Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya, ilçede esnaf ziyaretleri yaparak esnaf ve vatandaşlarla sohbet ettiler. Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde taleplerini iletirken Milletvekili Büyükgümüş yapılan çalışmalar hakkında kendilerine bilgiler verdi.



Benzer Haberler
CHP ÇİFTLİKKÖY BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI
AK PARTİ'DEN BABALAR GÜNÜ ZİYARETİ
SAADET'TEN YESOB YÖNETİMİNE ZİYARET
AK PARTİ'DEN MUAMMER GÜZEL'E ZİYARET
CHP'Lİ İNCE'DEN İMAMOĞLU'NA ZİYARET
MHP'DE İLÇE KONGRE TAKVİMİ AÇIKLANDI
İYİ PARTİDEN ARMUTLU İLÇESİNE ZİYARET
AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISI