AK PARTİ MİLLETVEKİLİNDEN TAZİYE ZİYARETİ
AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ile birlikte, Şehit Piyade Er Mehmet Yurttaş’ın geçtiğimiz günlerde vefat eden babası Recep Yurttaş için şehit annesi Gülmüyaz Yurttaş’a taziye ziyaretinde bulundular.
AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ile birlikte, Şehit Piyade Er Mehmet Yurttaş’ın geçtiğimiz günlerde vefat eden babası Recep Yurttaş için şehit annesi Gülmüyaz Yurttaş’a taziye ziyaretinde bulundular.
Ziyarete, ayrıca; Garnizon Komutanı Tümamiral Mehmet Tahir Göncüoğlu ve beraberindeki protokol üyeleride hazır bulundu. AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, şehit annesi Gülmüyaz Yurttaş’a taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dilediler.
AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, " Şehidimizin annesi Gülmüyaz Yurttaş’a sabır ve metanet dileyerek, devlet ve millet olarak daima yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Şehitlerimizin aziz hatırası ve emanetleri bizlere her zaman baş tacıdır." dedi.
1969 Teşvikiye Doğumlu Mehmet Yurttaş, Bolu Komando Tugayı 5’inci Bölükte görevi yaparken, Operasyon için gittiği, Güneydoğuda, teröristlerin döşediği bayının patlaması sonucu 1990 yılında şehit olmuş ve Teşvikiyede toprağa verilmişti.








Benzer Haberler
AK PARTİ İL DANIŞMA KURULU YAPILDI
CHP ÇİFTLİKKÖY'DEN ESNAF ODASINA ZİYARET
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL ETİYOPYA'DA
CHP ALTINOVA'DA KAHVALTILI BULUŞMA
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN AÇIKLAMA
AK PARTİ MERKEZ İLÇE DANIŞMA KURULU
CHP’Lİ BECAN, BAKAN ERSOY’A EMITT’İ SORDU
SAADET PARTİSİNDEN ODA ZİYARETLERİ