AK PARTİ MİNİBÜSÇÜLER ODASIYLA TOPLANDI
AK Parti Yalova il Başkanı Muğlim Bağatar, Uygulama Oteli’nde Yalova Minibüsçüler Odası Yönetimi ile bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi
AK Parti Yalova il Başkanı Muğlim Bağatar, Uygulama Oteli’nde Yalova Minibüsçüler Odası Yönetimi ile bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Yalova’da toplu taşımada yaşanan sorunlar ve talepleri dinlemek için Uygulama Oteli’nde istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş ve yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.
Toplantıda toplu taşımanın Yalova açısından önemine vurgu yapan Bağatar, “Yalova’da toplu taşıma büyük ölçüde minibüsler tarafından gerçekleştiriliyor. Dolayısıyla minibüsçü esnafının talepleri ve sorunlarının ortadan kaldırılması da ildeki ulaşım kalitesinin artması anlamında daha da büyük bir önem kazanıyor. Biz her zaman Yalova’da toplu taşımanın gelişiminden yana olduk. İlde toplu taşımanın etkin bir şekilde sağlanması ilde trafik yoğunluğu yaşanmasının da önüne geçecektir” dedi.
Kendileri ile bir araya geldiği için Bağatar’a teşekkür eden Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş ise oda çalışmaları, talepler ve yaşadıkları sorunları anlattı. Yönetim kurulu üyeleri de söz alarak görüşlerini ortaya koydular. Baş sorunların ortadan kaldırılması ve taleplerin yerine getirilmesi için toplantının son derece verimli geçtiğine vurgu yaptı.



Benzer Haberler
AK PARTİ KURULUŞUNUN 25. YILINI KUTLADI
İYİ PARTİ'DEN "ÇERÇEVE YASA" TEPKİSİ
CHP'Lİ BECAN: GAZİLERİMİZ EŞİTLİK İSTİYOR
AK PARTİ TAŞKÖPRÜ SANAYİ SİTESİNİ GEZDİ
YENİ PARTİYE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR
İYİ PARTİ ÇINARCIK'TA MİTİNG İÇİN STANT AÇTI
BECAN: HAPİSHANE DEĞİL, DAHA FAZLA OKUL
AK PARTİ ÇINARCIK İLÇE DANIŞMA KURULU