AK PARTİDEN TAKSİCİLERE ZİYARET YAPILDI
AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek Battal ile Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya ve Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk,'un katılımıyla taksici esnaflar ziyaret edildi
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Regaib Kandili dolayısıyla lokum dağıtımı gerçekleştirdi.
Regaib Kandili dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen lokum dağıtımı programına AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek Battal ile Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya’da katıldı.
Gerçekleştirilen programın ardından taksici esnafıyla bir araya gelen Başkan Vekili Tutuk ve beraberindeki heyet taksici esnafı durağını ziyaret kandillerini kutladı ve sohbet etti.



Benzer Haberler
AK PARTİ KURULUŞUNUN 25. YILINI KUTLADI
İYİ PARTİ'DEN "ÇERÇEVE YASA" TEPKİSİ
CHP'Lİ BECAN: GAZİLERİMİZ EŞİTLİK İSTİYOR
AK PARTİ TAŞKÖPRÜ SANAYİ SİTESİNİ GEZDİ
YENİ PARTİYE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR
İYİ PARTİ ÇINARCIK'TA MİTİNG İÇİN STANT AÇTI
BECAN: HAPİSHANE DEĞİL, DAHA FAZLA OKUL
AK PARTİ ÇINARCIK İLÇE DANIŞMA KURULU