AK PARTİLİ BAŞKANLAR BALIKESİR'DE
AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin başkanlığında, Edremit ilçesinde toplandı
AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin başkanlığında, Edremit ilçesinde toplandı.
Toplantıya, Ak Parti Yalova İl başkanı Muğlim Bağatar, Yalova belediye başkan vekili Mustafa Tutuk, İl Genel meclis başkanı Hasan Soygüzel, Ak Partili ilçe ve belde belediye başkanları, il kadın kolları başkanı ile il gençlik kolları başkanı katıldı
Basına kapalı devam eden Özhaseki başkanlığındaki oturumda, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Lütfihak Alpkan ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin yer aldı.
Ayrıca Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Muğla, Sakarya, Tekirdağ, Uşak ve Yalova'dan 201 AK Parti'li yönetici katıldı.



Benzer Haberler
GÜREL’DEN İTFAİYE HAFTASI ZİYARETİ
TUFAG'DA KURS KAYITLARI DEVAM EDİYOR
ÇİFTLİKKÖY’DE SONBAHAR BAKIMLARI
ARMUTLU ARAÇ FİLOSUNU BÜYÜTÜYOR
TERMAL'İN TURİZM POTANSİYELİ ELE ALINDI
YALOVA'DA İKİ AYRI SAĞLIK MERKEZİ AÇILDI
YTSO MECLİSİ SON KEZ TOPLANDI
ÇİFTLİKKÖY’DE KENT MOBİLYALARI ÜRETİMİ