ALTINOVA BELEDİYESİNDE EĞİTİM ÇALIŞMASI
Altınova Belediyesi Konferans Salonunda Konferansa; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova belediye Meclis üyesi Hasan karabacak, daire amirleri ve belediye personeli katıldı.
Yönetim ve İletişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ, Altınova Belediye personeline keyifli bir seminer düzenledi.
Yönetim ve İletişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ, Altınova Belediye Personeline, “Her şeye Rağmen Mazeret Yok, Çıkış Var” konulu konferans verdi.
5 kural
Altınova Belediyesi Konferans Salonunda Konferansa; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova belediye Meclis üyesi Hasan karabacak, daire amirleri ve belediye personeli katıldı.
Dr. Şaban Kızıldağ, 'Her Şeye Rağmen Mazeret Yok, Çıkış Var' sloganıyla salondakileri coşturdu. Salondakilere zaman zaman çeşitli hareketler yaptıran Dr. Şaban Kızıldağ, 'Başarılı olmanın beş altın kuralı var. İnsan kendini sevecek, başkalarını sevecek, din, dil, ırk ayrımı yapmadan her insana sevgiyle yaklaşıp her insanı aynı değerde görecek, çalışmayı ve üretmeyi sevecek, ait olmayı sevecek, mazeret üretmeden işini en iyi şekilde yapacak “ dedi.
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, vermiş olduğu keyifli seminerden dolayı Dr. Şaban Kızıldağ'a teşekkür etti.
Benzer Haberler
ÇİFTLİKKÖY'DE FAALİYETLERE OYBİRLİĞİYLE ONAY
ÇİFTLİKKÖY'DE İŞ GÜVENLİĞİ SEMİNERİ
YALOVA’DA ATALIK TOHUM TAKAS ŞENLİĞİ
ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ YAZ BİTKİLERİ ÜRETİYOR
ANAHTAR PARTİSİNDEN BAYRAM ZİYARETLERİ
ALTINOVA'DA BAYRAM TEMİZLİĞİ YAPILDI
YTSO'DAN İŞYERİ ZİYARETLERİNE DEVAM
AK PARTİ FİLİSTİNLİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU