ALTINOVA'DA HIZ LİMİTLERİ YÜKSELDİ
Altınova’da Elektronik Denetleme Sistemi’ndeki ortalama hız ihlal sınırları güncellendi. Buna göre otomobiller için 70 olan ortalama hız sınırı 82’ye, diğer araçlar için 50 olan ortalama hız sınırı 70’e yükseltildi
Altınova’da Elektronik Denetleme Sistemi’ndeki ortalama hız ihlal sınırları güncellendi. Buna göre otomobiller için 70 olan ortalama hız sınırı 82’ye, diğer araçlar için 50 olan ortalama hız sınırı 70’e yükseltildi.
Altınova’da bulunan elektronik denetleme sistemindeki (EDS) hız sınırlarının arttırılması kararı hayata geçti. Geçtiğimiz ay yapılan İlçe ve İl Trafik Komisyonu toplantılarında konuyla ilgili Altınova Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile vatandaşların CİMER üzerinden yaptığı talepler değerlendirilmeye alınmıştı.
Son olarak 10 Ekim tarihli İl Trafik Komisyonu toplantısında Altınova ve Yalova arasındaki koridor hız ihlal tespit sistemlerinin uygulanmasında güncelleme kararı alınmıştı.
Altınova Belediyesi, komisyonun ilgili kararı sonrasında gerekli trafik uyarı ve ikaz tabelalarını yenileriyle değiştirdi. Buna göre yeni hız sınırları otomobiller için 82; minibüs, otobüs, panelvan, kamyonet, kamyon ve motosiklet gibi diğer araçlar için 70 olarak güncellendi.
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, esnaf ve vatandaşlardan gelen taleplere her zaman önem verdiklerini ifade ederek “Daha sağlıklı ve güvenli bir trafik akışı için hız sınırlarımız güncellendi. İlçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Benzer Haberler
POLİS TEŞKİLATININ 180. YILI KUTLANDI
ÇİFTLİKKÖY'DE POLİS HAFTASI KUTLANDI
YALOVA GENELİNDE 124 OTEL DENETLENDİ
POLİS TEŞKİLATININ 180. YILI KUTLANIYOR
MİLLİ EĞİTİMDE GÖREV TESLİMİ YAPILDI
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE VEDA YEMEĞİ
KIZILAY'DAN POLİS HAFTASINA DESTEK
TEŞVİKİYE'DE SOSYAL TESİSİN AÇILIŞI YAPILDI