ALTINOVA'DA YAŞLILARA EV ZİYARETİ
Dünya Yaşlılar Gününü kutlayan Başkan Oral, “Yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü kuran büyüklerimizdir. Allah, tüm büyüklerimize sağlıklı ve mutlu nice uzun ömür versin” diye konuştu.
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutladı.
Dünya Yaşlılar Gününü kutlayan Başkan Oral, “Yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü kuran büyüklerimizdir. Allah, tüm büyüklerimize sağlıklı ve mutlu nice uzun ömür versin” diye konuştu.
“Toplum olarak soruluyuz”
İlçe büyükleri her fırsatta ziyaret ederek ellerini öpüp hayır duaların alan Başkan Oral, “Allah, tüm büyüklerimize sağlıklı ve mutlu nice uzun ömür versin. Bu ziyaretlerimiz belli aralıklarda devam edecek. İlçemizdeki büyüklerin hallerini sorup, isteklerini dinliyoruz. Yaşlılarımızın sorunlarını çözmek, toplumda hak ettikleri yeri almalarını sağlamak tek başına devletimizin değil, toplum olarak hepimizin sorumluluğudur.
“En değerli insanlarımızdır”
Yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşıyan en değerli insanlarımızdır. Yaşlılarımızın sorunlarını anlamak, onların yaşamlarını güvenli ve huzurlu bir ortamda sürdürmelerini sağlamak tüm toplumun görevidir” dedi.



Benzer Haberler
ÇOCUKLARA DEPREM BİLİNCİ ANLATILDI
SOKAK SATICILARINA YÖNELİK OPERASYON
ARAMA KURTARMA EKİPLERİNE İFTAR
1960 YILI ARMUTLU KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ
GAZİPAŞA CADDESİ’NDE AĞAÇ BUDAMASI
ÇİFTLİKKÖYLÜ KADINLAR RAMAZAN GEZİSİNDE
ÇİFTLİKKÖY ZABITASINDAN OKUL ÖNLERİNDE SIKI DENETİM
AKİF MANAL'A KÜRESEL BARIŞ ÖDÜLÜ