ALTINOVA'DA YOL BAKIM ÇALIŞMALARI

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, önemli alt yapı çalışmalarının üzerine uzun süren olumsuz mevsim koşulları ve pandemi nedeniyle ham madde sıkıntısının eklenmesi ile yaşanan yol sorununun ortadan kalkacağını açıkladı.

Doğalgaz, internet, MOBESE, içme suyu hattı, elektrik hatlarının yer altına alınması gibi önemli çalışmaların yüzde 90 oranında tamamlanma aşamasına geldiği Altınova’da tarihi yatırımların çalışmalarının yanı sıra uzun süren olumsuz hava koşulları nedeniyle daha da kötüleşen yol sorunu mevsimin düzelmesiyle tarihe karışıyor.

“ZOR BİR DÖNEM”

COVID-19 sürecinde diğer sektörler gibi asfaltlama sektörünün de ham madde noktasında sıkıntılar yaşadığına dikkat çeken Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, alt yapı, hava koşulları, ham madde gibi ender olarak bir araya gelebilecek tüm olumsuz koşulların aynı anda yaşanması nedeniyle zor bir dönemden geçtiklerini söyledi.

“GÖZ BOYAMAK İÇİN KAYNAKLARI HEBA EDEMEYİZ”

Ellerinde olmayan sebepler nedeniyle vatandaşların yaşadıkları rahatsızlıktan dolayı son derece üzgün olduklarını açıklayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Milletimizin kaynaklarını en doğru ve verimli şekilde kullanmak, değerlendirmek durumundayız. Alt yapı çalışmalarının ve olumsuz hava koşullarının sürmesi nedeniyle yapılacak her çalışma göz boyamadan öte gitmeyecekti. Üzerine pandemi nedeniyle ham madde sorununun eklenmesi ile süreç normalden fazla uzadı” Şeklinde konuştu.

KESİNTİSİZ VE KONFORLU YOLCULUK BAŞLIYOR

Başkanı Dr. Metin Oral, çalışmaların tamamlanma aşamasına gelmesi, hava koşullarının düzelmeye başlaması ve yaşanan ham madde sorunun aşılmaya çalışmaların başladığını ve hızla ilerleyeceğini söyledi.

“SABRIN SONU SELAMET”

Dr. Metin Oral, “Biz de yol medeniyettir ilkesinden hareketle tüm yolları Altınova’ya yakışır hale getireceğiz. Marka kent olma yolundaki yatırımlarımızı sürdürürken ihtiyaçları da göz ardı etmeden çalışıyoruz. Yol bu ihtiyaçların en başında geliyor. Sabırları için değerli hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Sabrın sonu selamet. Her şey sizin huzurun ve yaşam kaliteniz için” diye konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!