ALTINOVA'DA YÜRÜYÜŞ GÜNÜ ETKİNLİĞİ
Altınova İlçesi Hersek sahilinde, Dünya Yürüyüş Günü’ nedeniyle, Altınova Hersek sahil güzergâhı boyunca yürüyüş yapıldı. Yürüyüş güzergahında stantlar kurularak; sağlıklı yaşamın ve düzenli fiziksel aktivitenin önemi ile kanser taramalarının önemi ve meme kanseri farkındalığı ile ilgili broşürler dağıtıldı.
Altınova İlçesi Hersek sahilinde, Dünya Yürüyüş Günü’ ve ‘Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ kapsamında yürüyüş etkinliği gerçekleşti.
Yalova İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleşen yürüyüşe, İl Sağlık Müdürlüğü, Altınova Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Altınova İlçe Sağlık Müdürlüğü, sağlık yöneticileri, kamu kurumları çalışanlarıve sağlık çalışanları katıldılar.
Altınova Hersek sahil güzergâhı boyunca devam eden yürüyüşte stantlar kurularak; sağlıklı yaşamın ve düzenli fiziksel aktivitenin önemi ile kanser taramalarının önemi ve meme kanseri farkındalığı ile ilgili broşürler dağıtıldı.








Benzer Haberler
YALOVA ÇİÇEK MEZATINDA 14 ŞUBAT MESAİSİ
YALOVA YÖNETİCİ AKADEMİSİ TOPLANDI
VALİ USTA'DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET
ÇİFTLİKKÖY BAYRAKTEPE’DE ÖZEL AYDINLATMA
TAKSİCİ TAMER TOPÇU'YU KAYBETTİK
RAMAZAN ÖNCESİ CAMİLER TEMİZLENİYOR
ÇİÇEK ÜRETİCİLERİNE 14 ŞUBAT ZİYARETİ
BÜLENT ARINÇ'TAN VALİ USTA'YA ZİYARET