ARMUTLU İÇİN BİR FİKRİM VAR YARIŞMASI

Armutlu Belediyesi, Armutlu ilçesinde ikamet eden vatandaşlar arasında Ödüllü " Armutlu İçin Bir Fikrim Var" yarışması düzenledi. Armutlu ilçesinde öncelikli olarak yapılması gereken çalışmaları kapsayan proje yarışmasına yaş sınırlaması olmadan herkes katılabilecek.  Proje yarışmasında dereceye girenlere Bisiklet ve  tablet verilecek.

Armutlu belediyesinden yapılan açıklamada " Marmaranın incisi olan Armutlu'nun daha huzurlu ve yaşanabilir bir İlçe olması için ciddi gayret içerisinde bulunan Armutlu Belediyesi yoğun bir tempo içinde çalışmaktadır. İlçenin çehresini değiştirmek amacıyla bu gelişim sürecinde Armutlu'da ikamet eden halkın fikirleri ışığında bu sürece hız kesmeden devam etmek istemektedir." denilerek " şu açıklamada bulunuldu.

"Her zaman Armutlu için yapılabilecek daha nice yatırımlar olduğunu düşünen Belediye yönetimi, " Armutlu İçin Bir Fikrim Var" proje yarışması ile vatandaşlara Armutlu'nun daha güzel bir yer olması için katkıda bulunma fırsatı vermektedir.Yarışmanın türü ve şekli, Başvuru koşulları ve proje kategorileri Belediyemiz web sitesi https://www.armutlu.bel.tr/.../bir-fikrim-var-proje...adresinden ve Basın Yayın Halkla İlişkiler biriminden temin edilebilir. Online başvuru yapacak kişiler bilgi@armutlu.bel.tr adresine mail ile başvuru yapabilirler."

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!