BELEDİYENİN ARAÇ FİLOSU BÜYÜYOR
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un göreve gelmesinden bu yana araç filosunu büyütmeye devam eden Yalova Belediyesi, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü envanterine bir araç daha ekledi
Yalova Belediyesi 2021 yılında da araç filosu envanterini büyütmeye devam ediyor.
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un göreve gelmesinden bu yana araç filosunu büyütmeye devam eden Yalova Belediyesi, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü envanterine bir araç daha ekledi.
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan kanal açma aracının tanıtım törenine; Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Başkan Yardımcısı Bahaddin Erbay, Yabeltaş A.Ş-Yalova A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Özel, Yalova Belediyesi Personel A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Alpan Solmaz ve müdürlük çalışanları katıldı.
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü araç katılım töreninde konuşma yapan Başkan Vekili Tutuk; “Göreve geldiğimiz günden bu yana kadar araç filomuzu genişlettik ve genişletmeye devam ediyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen şehrimiz için hizmet kalitemizi artırmak adına 1 adet kanal açma aracımızı daha envanterimize ekledik. Yalovamıza hayırlı olsun” diyerek sözlerini noktaladı.
Benzer Haberler
BALIKÇILAR BARINAĞI İÇİN RAPOR HAZIR
YALOVA’NIN İLK OYUNCAK KÜTÜPHANESİ
VALİ KAYA'DAN YALOVA KIZILAY'A ZİYARET
ÇİÇEK KAFE, YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR
ÇİFTLİKKÖY'DE SAĞLIKÇILARA YANGIN EĞİTİMİ
ARZ-I MUSİKİ KONSERİ BEĞENİ TOPLADI
TERMAL YOLUNU ÇİRKİNLEŞTİREN GÖRÜNTÜ
YALOVA'DA TURİZMİN GELECEĞİ TARTIŞILDI