BTP YALOVA ADAYI SEÇİM ÇALIŞMASINA BAŞLADI
Bağımsız Türkiye Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Sevgi Memiş, İstanbul Caddesi’ndeki esnafları ziyaret ederek oy istedi.
Bağımsız Türkiye Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Sevgi Memiş, İstanbul Caddesi’ndeki esnafları ziyaret ederek oy istedi.
Yalova' ya Kadın Eli Değecek sloganıyla yola çıkan Memiş, hergün yüzlerce insana merhaba deyip, projelerini anlatıyor. Belediye hizmetlerine halkın doyacağını söyleyen Memiş, "inşallah bizimle Yalova kazanacak" dedi.
BTP İl Başkanı Yüksel Durak ise şöyle konuştu: "Biz bu seçkin adaylarımızla Yalova halkına hizmeti doya doya yaşatmak istiyoruz. Adaylarımız gerçekten çok güçlü ve alanında yetişmiş arkadaşlar. Bayan ve genç adaylara öncelik verdik. Artık Türkiye'de değişim zamanı gelmiştir. Yalova halkımdan bu güzel kadroyu iş başına getirmelerini istiyorum."



Benzer Haberler
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL'DAN ZİYARET
AK PARTİ YÖNETİMİ PAŞAKENT MAHALLESİNDE
CHP ÇİFTLİKKÖY'DEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
İYİ PARTİ'DEN ESNAF VE STK ZİYARETİ
İYİ PARTİLİ GENÇLER SANAYİ SİTESİNDE
AK PARTİ 'DE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
CHP'MERKEZ İLÇEDEN POLİS HAFTASI ZİYARETİ
SAADET PARTİSİNDEN MUHTARLARA ZİYARET