CAMİLERE RAMAZAN AYI ÖNCESİ DEZENFEKTE
Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kent merkezinde bulunan camilerde Ramazan ayı öncesi dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.
Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kent merkezinde bulunan camilerde Ramazan ayı öncesi dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Yalova Belediyesi ekipleri; “Yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle dezenfekte işlemlerimizi daha fazla sıkılaştırarak, vatandaşlarımızın ibadetlerini sağlıklı ve hijyenik ortamlarda yerine getirebilmeleri için her türlü önlemi alıyoruz. Daha önceden şehir merkezimizde bulunan camilerimize dezenfekte ilacı ve tulumba tahsis etmiştik. Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte ekiplerimiz ek olarak dezenfekte çalışmalarına destek oluyoruz” dediler.



Benzer Haberler
ÇINARCIK'TA İTFAİYE HAFTASI KUTLANDI
GÜREL’DEN İTFAİYE HAFTASI ZİYARETİ
TUFAG'DA KURS KAYITLARI DEVAM EDİYOR
ÇİFTLİKKÖY’DE SONBAHAR BAKIMLARI
ARMUTLU ARAÇ FİLOSUNU BÜYÜTÜYOR
TERMAL'İN TURİZM POTANSİYELİ ELE ALINDI
YALOVA'DA İKİ AYRI SAĞLIK MERKEZİ AÇILDI
YTSO MECLİSİ SON KEZ TOPLANDI