CHP ADAYI GÜREL KANDİL SİMİDİ DAĞITTI
CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, Miraç Kandili nedeniyle Yalova Merkez Camii'de parti yöneticileriyle birlikte vatandaşlara kandil simidi dağıtarak Miraç Kandilini kutladı
CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, Miraç Kandili nedeniyle Yalova Merkez Camii'de parti yöneticileriyle birlikte vatandaşlara kandil simidi dağıtarak Miraç Kandilini kutladı. Vatandaşlara Yalova'da Kandil simidi dağıtarak vatandaşların kandilini kutlayan Belediye Başkan Adayı Gürel “Miraç Kandili’nin insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini diliyor ve tüm İslam Alemi'nin Kandili’ni kutluyorum” dedi.

Miraç Kandili vesilesiyle düzenlenen etkinlikte, vatandaşların kandilini kutlayan Gürel, vatandaşların sorun ve taleplerini de dinledi. Vatandaşlarla samimi bir şekilde iletişim kuran Gürel" Kandiller bizler için birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı özel ve anlamlı günlerdir. Bu ehemmiyetli günlerde Yalovalı vatandaşlarımızla iç içe olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın kandilini kutluyorum" dedi.








Benzer Haberler
İYİ PARTİ ÇINARCIK İLÇESİNDE STANT AÇTI
CHP ÇİFTLİKKÖY BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI
AK PARTİ'DEN BABALAR GÜNÜ ZİYARETİ
SAADET'TEN YESOB YÖNETİMİNE ZİYARET
AK PARTİ'DEN MUAMMER GÜZEL'E ZİYARET
CHP'Lİ İNCE'DEN İMAMOĞLU'NA ZİYARET
MHP'DE İLÇE KONGRE TAKVİMİ AÇIKLANDI
İYİ PARTİDEN ARMUTLU İLÇESİNE ZİYARET