CHP'DEN YALOVA'DA KAHVEHANE ZİYARETİ
CHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel ve ilçe yöneticileri Yalova'da bulunan kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşla buluşup, CHP emek burosunun emekliler için hazırladığı broşürleri kahvehanelerde dağıttılar.
CHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel ve ilçe yöneticileri YalovA'da bulunan kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşla buluşup, CHP emek burosunun emekliler için hazırladığı broşürleri kahvehanelerde dağıttılar.
CHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel yaptığı açıklamada " Bugün ilçe yöneticilerimizle birlikte Yalova’da kahvehaneleri ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik. CHP Emek Bürosu tarafından hazırlanan, emeklilerimizin yıllardır yaşadığı gelir kaybını ortaya koyan broşürleri paylaşarak sorunları yerinde dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık" diyerek şöyle devam etti.
.
"Broşürlerimizde; emekli maaşları ve bayram ikramiyelerinin asgari ücret seviyesine yükseltilmesi, intibak yasasının hayata geçirilmesi ve sendikal hakların güçlendirilmesine yönelik politikalarımıza yer verdik.Emeklilerimizin ve emekçilerimizin hak ettikleri yaşam standartlarına ulaşması için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz."







Benzer Haberler
CHP'Lİ BAŞKANLARDAN ORTAK AÇIKLAMA
SAADET, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI
AK PARTİ İL DANIŞMA KURULU YAPILDI
ZAFER PARTİSİNDEN CHP'YE DESTEK ZİYARETİ
İYİ PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ YALOVA'DA
AK PARTİ YÖNETİMİNDEN BASIN TOPLANTISI
CHP'DEN 19 MAYIS GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ
İYİ PARTİ'DEN SAHADAN SANDIĞA ÇALIŞMASI