CHP İL YÖNETİMİ BÖLGE TOPLANTISINDA

CHP Yalova İl Yönetimi il başkanı Mehmet Gürel başkanlığında Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Bölge Toplantısı’na katıldı.

Toplantıya CHP Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı başkanlık etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Bölge Toplantısı; Balıkesir, Yalova, Bilecik, Eskişehir ve Kütahya illerinin katılımı ile Bursa’da gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Erdem Doğancı, Çınarcık İlçe Başkanı Ali Zara, Çiftlikköy İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan, Armutlu İlçe Başkanı Ali Çetinkaya, Altınova ilçe başkanı Cemalettin Kılıç, Termal ilçe Başkanı Selahattin Aksoy, CHP Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ile CHP İl Başkan Yardımcıları katıldı.

CHP Bursa Bölge Toplantısı’na CHP Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı da katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Salıcı hükümeti topa tuttu. Salıcı, “Yoksullukla, yolsuzlukla, yasaklarla mücadele edeceğiz diye gelen bir iktidar vardı. Gelinen noktada; yönetimi teslim aldıklarında yaşananın ötesinde yasaklarla karşı karşıyayız. Her gün ortaya saçılan skandallar, yolsuzluklar iktidarın ne kadar dejenere olduğunu gösteriyor. Yoksulluk söz konusu olduğunda, ‘açları da siz doyurun’ diyen bir cumhurbaşkanı ile karşı karşıyayız. ‘CHP'li belediyeler gelirse sosyal yardım yapmaz, sizi siyasi görüşünüze göre ayırır’ diyen iktidar, şimdi bu sözleri ağzına alamayacak duruma geldi” dedi.

Toplantının basına kapalı kısmında ise CHP Yalova İl Başkanı ve heyeti ile de bir araya gelen Salıcı, ilde yapılan çalışmalar, Yalova Belediyesi hakkında sürdürülen dava ve diğer konularda bilgiler aldı. CHP Yalova İl Teşkilatının taleplerini de dinleyen Salıcı görüş alışverişinde bulundu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!