CHP KADIN KOLLARI G.BAŞKANI YALOVA'DA
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka Yalova'ya gelerek bir dizi ziyaretler ve toplantılar gerçekleştirdi. Kaytazde beldesinde CHP Yalova İl başkanı Mehmet Gürel ve CHP'li belediye başkanları ve Parti yöneticileri tarafından karşılanan Nazlıaka CHP il binasında basın toplantısı düzenleyerek partililerle bir araya geldi.
 
İl binasında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Yaşam Hak Projesi hakkında yaptığı konuşmada "Cumhuriyet kadınları olarak laik, demokratik, eşit, aydınlık yarınları kuranlar olacak. Erkeklerin önlerinde, arkalarında yürümek istemiyoruz. Yan yana yürümek istiyoruz, eşitçe yürümek istiyoruz. İşte bu noktada partimizin Siyasi Partiler Yasası'nda değişiklik yapılması yönelik vermiş olduğu kanun teklifini de çok ama çok önemsiyoruz" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü
 
"Türkiye'de yüzde 96 oranında kadın kolları ilçe örgütlenmesini tamamlamış durumdayız. İl örgütlenmelerimizi tamamladık. Mahalle örgütlenmelerine yöneldik. Bazı illerimizde mahalle örgütlenmesini de tamamladık. Sıfır oy aldığımız bazı sandıklar var. Onlara odaklandık. Sandık sandık çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çok sistematik şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yüzde 5 oranında kazandığımız ya da kaybettiğimiz milletvekillikleri, belediye başkanlıkları ile ilgili odak bazlı çalışmalar yürütüyoruz. İl il, ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezip tüm kadınlara ulaşmaya çalışıyoruz. Kadınların en temel hakkı olan yaşam hakkı ellerinden alınıyor. Her gün en az bir kadın katlediliyor. Her üç kadından biri şiddet türlerinden birine maruz kalıyor. Biz de bu noktada bu projeyi hayata geçirdik. Genel merkezimizde bir çağrı merkezi kurduk. '444 82 85' numaralı hattımızı arayan tüm şiddet mağdurlarına ya da istismara uğrayan çocuklarımıza ve ailelerine ücretsiz hukuki destek, ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti ve diğer konularda da yardımcı oluyoruz. Özellikle belediyelerimizin olduğu yerlerde şiddet mağduru olan kadınların barınma ihtiyacını karşılıyoruz."
 
Kadına şiddete karşı "Yaşam Hak" sloganıyla Türkiye turuna devam eden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka. CHP otobüsünden Yalovalı vatandaşları selamladı.
 
İlçe ve beldeleri de ziyaret eden Nazlıaka ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kacan, Koruköy Belediye Başkanı Kamil Yaman, Koruköy Belediye Başkan Yardımcısı  Kemal İldeniz, Koruköy Kadın Kolları Başkanı TC Ayten Bal, CHP Belde başkanı Volkan Yaman ve Parti yöneticileri, Il Başkanı Mehmet Gürel, Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı, Çınarcık İlçe Başkanı Ali Zara  ile birlikte Seçkin Tarım A.Ş. ve Koruköy Belediye Başkanlığı ziyaret ederek tohum burada kadın üreticilerle bir araya gelerek sohbet ettiler.
 
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka. daha sonra  CHP Çınarcık İlçe Başkanı Ali Zara ve parti yöneticileriile Çınarcık Kadın Kolları Başkanı Özlem Edepali ve yöneticilerini Çınarcık Ilçe Başkanlığı binasında ziyaret ederek, yeni üyeleri rozet takma töreni gerçekleştirdi.
 
 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!