CHP YÖNETİMİNE AFET EĞİTİMİ VERİLDİ
CHP Yalova İl başkanlığında CHP İl yönetimine, Yalova Mahalle Afet Gönülleri Derneği(Mag-Der) Başkanı Sabri Karaçam tarafından "Birey ve Aileler İçin Afet Farkındalık Eğitimi" gerçekleştirildi.
CHP Yalova İl başkanlığında CHP İl yönetimine, Yalova Mahalle Afet Gönülleri Derneği(Mag-Der) Başkanı Sabri Karaçam tarafından "Birey ve Aileler İçin Afet Farkındalık Eğitimi" gerçekleştirildi.
CHP İll Başkanı Mehmet Gürel ve İl yöneticilerinde hazır bulunduğu eğitimde, MAG-DER Başkanı Sabri Karaçam olası afet anında yapılması gereken ve alınması gereken önlemler konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Eğitimler sonrasında Yalova Mahalle Afet Gönülleri Derneği(Mag-Der) Başkanı Sabri Karaçam tarafından eğitimlere katılanlara birer sertifika verildi.
Karaçam yaptığı açıklamada “Afet farkındalık eğitimlerine devam ediyoruz: STK, siyasi patiler kurumlar, belediyeler, sitelerde oturanlara ve vatandaşlarımıza yönelik eğitimlerimiz devam edecek” dedi
Benzer Haberler
CHP'NİN İMZA KAMPANYASI BÜYÜYOR
İYİ PARTİDEN ZİRAAT ODASINA ZİYARET
ANAHTAR PARTİSİNDEN ANLAMLI ZİYARET
AK PARTİ'DEN HASTA ZİYARETLERİ YAPILDI
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN KANUN TEKLİFİ
SAADET'DEN İSRAİL'E TEPKİ FİLİSTİN'E DESTEK
ANAHTAR PARTİSİNDEN PAZARYERİ ZİYARETİ
DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI CENGİZ İSTİFA ETTİ