ÇİFTLİKKÖY'DE ETİBANK ARAZİSİ ELE ALINDI
Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı ziyaret etti. Çiftlikköy ilçesi sınırları içerisinde yer alan 70 dönümlük ETİBANK arazisi üzerine Üniversite tarafından kurulacak olan Uluslararası Çok Amaçlı Kongre Merkezi projesi masaya yatırıldı.
Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rahmi Karakuş Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı ziyaret etti.
Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette, Yalova ili Çiftlikköy ilçesi sınırları içerisinde yer alan 70 dönümlük ETİBANK arazisi üzerine Üniversitemiz tarafından kurulacak olan Uluslararası Çok Amaçlı Kongre Merkezi projesi masaya yatırıldı.
Marmara bölgesindeki bilimsel toplantılara ev sahipliği yapması planlanan Uluslararası Çok Amaçlı Kongre Merkezi ile ilgili Ali Murat Silpagar’a bilgilendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Suat Cebeci, bu merkez ile birlikte Yalova’nın ‘kongre kenti’ haline geleceğini vurguladı.
Uluslararası Çok Amaçlı Kongre Merkezi bünyesinde İslami Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Türk Dünyası Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin de faaliyet göstereceğini belirten Prof. Dr. Suat Cebeci, “Böylelikle öncelikli olarak ilimize ve yöremize, daha sonra ise ülkemize büyük katkı sağlayacağız” açıklamasında bulundu.
Benzer Haberler
BURSA YOLUNDA KAZA 1 ÖLÜ 6 YARALI
MİLLİ EĞİTİM KOLTUĞU 4 ÜLKE ÇOCUKLARININ
BUGÜN MAKAM KOLTUKLARI ÇOCUKLARIN
GOP MAHALLESİNDE KENT LOKANTASI
KORU BELEDİYE BAŞKANI YAMAN'DAN 23 NİSAN AÇIKLAMASI
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL'DAN 23 NİSAN AÇIKLAMASI
KAYTAZDERE TURİZM MERKEZİ OLACAK
ÇANAKKALE GEZİCİ MÜZESİ ÇİFTLİKKÖY’DE