ÇİFTLİKKÖY'DE GENÇLERDEN ANLAMLI KATKI
Çiftlikköy Belediyesi bünyesinde çalışan personeller Ramazan ayı dolayısıyla kendi aralarında kurdukları bir grup ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara kendi imkanlarıyla oluşturdukları bütçe dahilinde gıda yardımı yapıyorlar.
Çiftlikköy Belediyesi bünyesinde çalışan personeller Ramazan ayı dolayısıyla kendi aralarında kurdukları bir grup ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara kendi imkanlarıyla oluşturdukları bütçe dahilinde gıda yardımı yapıyorlar.
Çalışma güçlüğü çeken, maddi sıkıntılar yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların tespitini yapan gençler bir iyilik hareketi başlattılar. İlk etapta yardım kolilerini evlere nasıl ulaştıracakları konusunda sıkıntı çeken gençlere Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’dan araç desteği geldi.
Başkan Silpagar, “Çiftlikköy Belediyesi bünyesindeki gençlerimiz kendi aralarında toplanıp gıda yardımı yapıyorlardı. Bizden de araç tahsis etmemizi talep ettiler. Sosyal sorumluluk kapsamında bu gençlerimizin kendi imkanları ile yaptıkları bu iyilik hareketine bizde kendilerine araç tahsis ederek katıldık. Bu örnek davranışlarından ötürü belediyemiz personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Çiftlikköy Belediyesi çalışanlarından oluşan yardım ekibi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıklarında yüzlerindeki mutluluğun kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade ederek, maddi ve manevi yanlarında olan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a da teşekkür etmeyi ihmal etmediler.



Benzer Haberler
GİRİŞİMCİ KADINLAR BAŞARIYI ANLATTI
BELEDİYEDEN ESNAF ODALARINA ZİYARET
YALOVA’DA TRAFİĞİ RAHATLATACAK ÇALIŞMA
BELDE BELDE SON NÜFUS ORANLARI
JAPON HEYET, MİDYE ÇİFTLİKLERİNİ İNCELEDİ
ÇİFTLİKKÖY’DE DURAKLAR YENİLENİYOR
ZABITADAN KUVER &SERVİS ÜCRET DENETİMİ
BECAN, BAKAN MEHMET ŞİMŞEK’LE GÖRÜŞTÜ