ÇİFTLİKKÖY'DE ŞEHİT BABALARINA ZİYARET
Çiftlikköy İlçe Kaymakamı Ömer Bilgin Şehit Selçuk Erkoyuncu’nun ailesine Kıbrıs Gazisi Hüseyin Boyun ve Mikail Uyar’a Babalar günü dolayısıyla ziyarette bulundu.
Çiftlikköy İlçe Kaymakamı Ömer Bilgin Şehit Selçuk Erkoyuncu’nun ailesine Kıbrıs Gazisi Hüseyin Boyun ve Mikail Uyar’a Babalar günü dolayısıyla ziyarette bulundu.
Çiftlikköy İlçe Kaymakamı Ömer Bilgin ziyarette yaptığı açıklamada "“Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin hizmetindeyiz. Herhangi bir sorununuz olması durumunda bütün kapılarımız sizler için açıktır. Vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, şehitlerimizin emaneti siz kıymetli ailelerine ve gazilerimize de şükranlarımı sunuyor, uzun ömürler diliyorum" diye konuştu.
Benzer Haberler
AFİLİASYON KOORDİNASYON TOPLANTISI
ÇİFTLİKKÖY'DE PLAJ HENTBOLU İLGİ ÇEKTİ
ÇINARCIK'DA HALK EKMEK SATIŞLARI BAŞLADI
TERMAL HALK OYUNLARI SIRBİSTAN'DA ESTİ
PARKI KİRLETENLERE TEMİZLİK YAPTIRILDI
YALOVA KAFKAS FESTİVALİ SONA ERDİ
ÇİFTLİKKÖY’DE KADIN EL EMEĞİ PAZARI
ÇINARCIK'DA PARTİLER ÜSTÜ AŞK HİKAYESİ