ÇİFTLİKKÖY'DE SON MECLİS TOPLANTISI...
Çiftlikköy Belediye Meclisi Mart Ayı oturumları Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar Başkanlığında başladı. Belediye Başkanı Silpagar, son meclis toplantısında Çiftlikköy Belediye Meclis üyelerine de veda etti.
Çiftlikköy Belediye Meclisi Mart Ayı oturumları Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar Başkanlığında başladı. Belediye Başkanı Silpagar, son meclis toplantısında Çiftlikköy Belediye Meclis üyelerine de veda etti.
Silpagar, Meclis toplantısının sonunda yaptığı açıklamada "2019-2024 dönemi Çiftlikköy Belediye Meclisimizin son toplantısını gerçekleştirdik. 5 yıl birlikte çalıştığımız değerli meclis üyelerimize belediye başkanı olarak kendi adıma ve Çiftlikköy halkı adına teşekkür ediyorum" diyerek şöyle konuştu.
". Çiftlikköy’ün bir adım daha öteye gitmesi için çalıştık. Bu arada benim personelim sağ olsunlar ellerinden gelen her türlü gayreti gösterdiler çalıştılar. Sizlerin huzurunda bütün müdürlerime, çalışanlarıma, teşekkürlerimi sunuyorum. Bu son meclisimiz, onlara da Allaha ısmarladık diyorum. Allah Aziz Milletimize, Aziz Devletimize zeval vermesin ve müreffeh seviyeye gelsin ve gelecektir ona da inancımız tam."




Benzer Haberler
TERMAL YOLUNU ÇİRKİNLEŞTİREN GÖRÜNTÜ
YALOVA'DA TURİZMİN GELECEĞİ TARTIŞILDI
DENİZİ KİRLETEN GEMİYE 26 MİLYON TL CEZA
ÇİFTLİKKÖY’DE ÇÖP TAKSİ HİZMETE GİRDİ
YALOVA TARLALARINI AYÇİÇEĞİ SÜSLEYECEK
YALOVA'NIN ASAYİŞ OLAYLARI DEĞERLENDİ
YALOVA PROJESİNE TÜBİTAK’TAN DESTEK
AKSA MTAL’DE 5. KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİ