Çiftlikköy Belediyesi ekipleri, Sahil Mahallesi’ndeki ana arterlerden Barbaros Bulvarı’nı yeni nesil aydınlatmalarla donatmak için çalışmalara başladı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü saha ve elektrik ekiplerinin çalışmalarıyla, bulvar üzerinde 1100 metrelik kesimde 36 adet yeni nesil aydınlatma direğinin montajının yapılması planlanıyor.
Proje kapsamında cadde üzerindeki elektrik kablolarının yer altına alınması için saha ekiplerinin kazı çalışmalarına başladığını dile getiren Fen İşleri Müdürü Erdinç Yıldız, “Elektrik birimimiz kabloları yer altına aldıktan sonra güvenlik işaretlemelerini yapacak. Ardından ankraj işlemlerine geçeceğiz. Sonrasında montaj kaideleri yerleştirilerek direklerin montajı yapılacak. Bu şekilde yapılacak olan çalışma sonrasında Barbaros Bulvarı’nın Atatürk Caddesi’ne kadar olan kesimi de Sahil Mahallesi’ndeki diğer dört büyük cadde ile aynı şekilde yeni nesil aydınlatmalara kavuşmuş olacak. Bulvar üzerindeki ilk etap aydınlatma çalışmalarını bayrama kadar tamamlamayı planlıyoruz” diye konuştu.
Yeni nesil aydınlatma çalışmalarında Çiftlikköy Belediyesi’ne özel olarak üretilen Türk bayraklı ve dekoratif motifli direklerin kullanılacağını belirten Yıldız, “Sahil Mahallemizin Yalı, Kumsal, İnönü ve Şehit Abdülhamit Kaya Caddelerinde ve sahil yürüyüş yolumuzda yeni nesil aydınlatmalar verimli bir şekilde çalışıyor. Barbaros Bulvarı da 54 ve 32 watt’lık bu aydınlatmalarla birlikte öncekine göre yaklaşık 10 kat daha fazla ışık şekilde aydınlatılmış olacak” diye bilgi verdi.



Benzer Haberler
153 ÇAĞRI MERKEZİ 24 SAAT GÖREV BAŞINDA
BAŞKAN YELE’YE MESLEKTE 25. YIL ONURU
ÜNLÜ YAZAR AKİF MANAF 2025 YILI INTERNATİONAL PEACE PRİZE ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN MİTİNGE ÇAĞRI
YALOVA ZABITASINDAN FIRIN DENETİMİ
YALOVALI GAZETECİLER MESLEKLERİNİ VE SORUMLULUKLARINI ANLATTI
DEPREM ANITINDA YEŞİL ALANLAR YOK OLUYOR
ARMUTLU İLÇESİNDE TUZLAMA ÇALIŞMASI