ÇİFTLİKKÖY KÖYDES ÇALIŞMALARINA İNCELEME

Çiftlikköy ilçesine bağlı, Çukurköy, Dereköy, Burhaniye ve Kılıç köylerinde Köylere Hizmet Götürme Birliğince yapılmakta olan yatırım çalışmalarını yerinde inceleyen İl Genel Meclis Başkan Vekili İdris Durmuş yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.İl Genel Meclis Başkan Vekili İdris Durmuş yaptığı açıklamada,  kış mevsiminin verdiği tüm zorluklara karşı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Durmuş : “ Çiftlikköy ilçemizin köyleri ile ilgili çalışmalarımız her yönüyle devam ediyor. İl Genel Meclis Üyesi arkadaşım Hayrullah Sarıhan ile birlikte bu çalışmalarımızı İl Genel Meclisimizde, İl Özel İdaremizde ve Çiftlikköy İlçe Kaymakamımız Ömer Bilgin başkanlığında Çiftlikköy Köylere Hizmet Götürme Birliğindeki üyelerimizle uyum içerisinde sürdürüyoruz. Köy muhtarlarımızla köylerinde bir araya gelerek yakın istişare içerisinde 2021 yılı çalışmalarımıza hızımız kesmeden devam ediyoruz.Hafta sonunda bu kapsamda Çukurköy, Dereköy, Burhaniye ve Kılıç köylerimize yapılmakta olan yatırım ve tamamlananları yerinde incelemek üzere gittik. Köy muhtarlarımız Hidayet Köken, Serdar Ulutürk, Mustafa Kurt ve Ramazan Üzüm'e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Burhaniye köyünde tadilatı tamamlanan Muhtarlık Köy konağını yerinde incelediklerini belirten Durmuş "Burhaniye köyümüzde yapılacak olan içme suyu şebekesi ile ilgili muhtarımızla görüştük.Ayrıca derenin geçiş noktaları üzerinde değerlendirmede bulunduk.Dereköy’de Çiftlikköy KHGB tarafından yapımı tamamlanan parke taş yolu yerinde inceledik. Oldukça gerekli bir yatırımın tamamlanmış olması Dereköy’deki köylülerimiz açısından önemini biliyoruz. Kılıçköy’de Kılıç deresi üzerinde muhtarımızla incelemelerde bulunduk.Derenin debisinin artması mutluluk verici. Dereden geçiş ile ile ilgili yerinde tesbitlerimiz oldu. Konuyu teknik olarak geçmişte yapılan çalışmalar ile istişaremizi yapacağız. Çukurköy’de muhtarımızla köy hakkındaki güncel konularda istişarelerimizi yaptık.Aynı güne sığmayan köy programlarımızı periyodik olarak devam ettiriyoruz." diyerek şöyle konuştu

"Kar yağışı ile köy yollarımızın açık tutulması, sonrasında hava sıcaklığının özellikle geceleri eksi 6-7 dereceye kadar düşmesi ile yollardaki buzlanmaya karşı il özel İdaremiz yoğun mesai harcamaktalar. Muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda ekiplerimiz adeta seferberlik içerisinde vatandaşımızın ulaşımda sıkıntı yaşamamaları için gerekeni yapıyorlar. Buradan her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde kar yağışının devam etmesi halinde de bu çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Çiftlikköy belediyemiz de ekipleri ile köy yollarının açılmasında destek verdi. Sayın belediye başkanımız Ali Murat Silpagar ve çalışma arkadaşlarına buradan teşekkür ediyorum. Yoğunluğun olduğu zaman diliminde yerel yönetimlerin araç ve ekipmanları ile yardımlaşmaları çözümün üretilmesinde hızlandırıcı etkisi olmaktadır.Tüm hizmetlerin ve yatırımların en uzak köylerimize kadar her zaman ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 2021 yılında köylerimize yatırımlarımız ve hizmetlerimiz çeşitlendirilerek ve daha da artan seviyede devam edecek. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimize sağlıklı günler diliyorum” 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!