Çiftlikköy Belediyesi, 21 Haziran Dünya Yoga Günü’nde Mokamp sahilinde ücretsiz yoga etkinliği düzenliyor. Her yaştan vatandaşın katılımına açık olarak planlanan etkinlikte katılımcılara yoga egzersizlerini Yoga Yaşam Atölyesi kurucusu Elçin Balcı yaptıracak. Etkinlikte yoga pratiğinin yanı sıra nefes çalışmaları ve farkındalık egzersizleri de yapılacak.
Yoga eğitmeni Elçin Balcı, yoga pratiğinin bedensel ve zihinsel dengeyi güçlendiren önemli bir yaşam disiplini olduğunu belirterek, “Günlük hayatın yoğun temposundan uzaklaşmak, nefesimize odaklanmak ve doğanın içinde birlikte hareket etmek için güzel bir fırsat olacak. Dünya Yoga Günü’nü Çiftlikköy sahilinde gün batımının güzel atmosferinde kutlamak istiyoruz” dedi.
Belediye Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Ali İhsan Demirhan da, yoga felsefesinin temelinde yer alan sağlıklı yaşam, farkındalık ve iç denge kavramlarına dikkat çekmeyi amaçladıklarını belirterek, 21 Haziran Pazar günü saat 19.30’da başlayacak yoga etkinliğine katılmak isteyenlerin matlarını yanlarına alarak alanda hazır bulunmalarının yeterli olacağını dile getirdi.



Benzer Haberler
ALTINOVA FEVZİYE ER MEYDANI HAZIR
MAVİ BAYRAKLI KOCADERE'DE ETKİNLİK
İNŞAAT YASAĞI DÖNEMİ BAŞLIYOR
ÖĞRENCİLER ÇEVRE EĞİTİMİNE KATILDI
ÇİFTLİKKÖY SAHİLİNDE YOGA KEYFİ
VALİ YARDIMCISI VE KAYMAKAM DEĞİŞTİ
ÜRETİCİ KÖYLÜLERE TARLADA ZİYARET
ÇINARCIK'TA KADINLARA YÖNELİK SPOR