ÇİFTLİKKÖY ZABITASINDAN  KAN BAĞIŞINA DESTEK

Koronavirüs pandemisi nedeniyle kan bağışı ihtiyacının her zamankinden fazla olduğu bugünlerde, Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri büyük bir duyarlılık örneği göstererek, ekip olarak kan bağışında bulundu.

Yalova’da bulunan Kızılay Kan Bağışı Merkezi’ne giderek Türk Kızılayı’nın kan bağışı kampanyasına destek veren Çiftlikköy zabıtası, toplumsal bir sorumluluğu yerine getirmenin huzurunu yaşadı. Çiftlikköy Belediyesi’nde görevli zabıta memurları Yalova şehir merkezindeki kan bağışı merkezine giderek, kan bağışında bulundu. Kan vermenin toplumsal bir sorumluluk olduğunun bilinci içerisinde kampanyaya destek vermek istediklerini ifade eden zabıta memurları, “Kan bağışının sadece acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunun, özellikle bu pandemi günlerinde bağışların düşüş göstermesiyle yapılan her kan bağışının önem taşıdığının bilincindeyiz.  Ayrıca ilçemize de Kızılay kan bağışı aracı geldiği zaman imkânlarımız el verdiğince kan vermeye çalışıyoruz” diye konuştu. 

Kızılay yetkilileri de, koronavirüs nedeniyle her zamankinden daha fazla kan ihtiyacı olduğunu ve kan bağışı merkezlerinin yapılan bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hazır olduğunu kaydederek, sokağa çıkma yasaklarının kan ve immun plazma bağışını kapsamadığını, kan alma birimine online randevu alarak hafta sonları da bağışta bulunmanın mümkün olduğunu hatırlattılar

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!