ÇINARCIK'A MADALYA GELDİ
Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, makamında Çınarcık Belediyespor Kulübü Karate takımını ağırladı. Ziyaret sırasında Çınarcık Belediyespor Kulübü Karate Antrenörü Mustafa Canan Taş ile karateci gençler yer aldı.
 
18-19 Eylül 2021 günlerinde Çınarcık Spor Salonunda yapılan Yalova İl Birinciliği ve Adana Türkiye Şampiyonası seçmelerinde Çınarcık Belediye Spor Kulübü öğrencileri 10 altın 11 gümüş ve 11 bronz madalya kazanarak bir rekora imza attılar. İlçemizi temsilen katılan Çınarcık Belediye Spor Kulübü Karate Takımı madalyalarıyla Başkanı Numan Soyer’i ziyaret ettiler.
 
Belediye Başkanı Numan Soyer konu hakkında “Çınarcık Belediyespor Kulübü Karate takımımız Yalova İl Birinciliği ve Adana Türkiye Şampiyonası seçmelerinde bireysel ve takımsal olarak aldıkları madalyalarıyla, bizi mutlu etti. Katıldıkları müsabakalarla Çınarcık’ımızı başarılı bir şekilde temsil eden minik karatecilerimize ve değerli hocamız Mustafa Canan Taşçı’ya teşekkür ederim. Belediye olarak sporun ve sporcumuzun her zaman yanında olacağız. Bizlere bu onuru ve mutluluğu yaşatan karatecilerimize teşekkür ederim” dedi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!