ÇINARCIK'DA FUTBOL OKULU
Çınarcık Belediyespor bünyesinde başlatılan yaz futbol okuluna vatandaşların ilgisi yoğun oldu.Çınarcık Belediyespor “Yaz Futbol Okulu” ilk antrenmanı Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in katılımı ile başladı.
 
Çocukların yaz tatilini verimli geçirmesini, bunun yanı sıra gelecek yıllarda Türk futboluna hizmet edecek oyuncuları yetiştirmeyi hedefleyen Çınarcık Belediyespor “Yaz Futbol Okulu”, yaz tatili süresince devam edecek.Çınarcık Belediyesince her yıl geleneksel olarak düzenlenen Çınarcık Belediyespor “Yaz Futbol Okulu” 125 öğrencinin katılımıyla başladı. Yaz futbol okuluna 2007-2015 doğumlu çocuklar , 5 antrenörün gözetiminde eğitim görecekler.
 
Yaz futbol okulu hakkında bilgi veren Çınarcık Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Sağıroğlu, bu kurstaki en büyük amaçlarının çocukların yaz tatillerini verimli geçirmeleri ve çocukların zihinsel gelişimlerinin yanı sıra bedensel gelişimlerinin de tamamlanmasını olduğunu kaydetti. Sağıroğlu ayrıca desteklerinden ötürü Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’e de desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 
Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, sporun evrensel boyutlardaki değerlerini çocuklara ve gençlere aşılamak; kardeşlik, dostluk ve takım ruhuyla hareket edebilme gibi günümüz gerekliliklerini içeren alışkanlıklarını kazandırmak için futbol ve birçok spor çalışmasını desteklediğini söyledi. Çocuklarımızın yaz futbol okulunda keyifli zaman geçirmeleri ve yeteneklerini geliştirmelerine katkımız oluyorsa ne mutlu bizlere. Geleceğin yıldız adaylarının heyecanı ve mutluluğu bizleride mutlu ediyor. Başkanımız Numan Soyer yapılan antrenmanı seyrederek, futbol sevdalısı miniklere başarılar diledi ve anne babalarıyla sohbet etti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!