ÇINARCIK'DA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
19 Eylül Gaziler Günü, Çınarcıkta Kutlandı. Çınarcık Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından, Saygı duruşu ve istiklal Marşı okundu..Günün anlam belirten konuşmayı Gazi Hüseyin Saraydemir yaptı.
 
Kaymakam Oğuzhan Erdi Atak ve Belediye Başkanı Avni Kurt törene katılan gazi ve gazi yakınları ile yakından ilgilenerek günlerini kutladılar.. Çınarcık Cumhuriyet Meydanında yapılan törene, Çınarcık Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mustafa Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sezgin, Siyasi Parti Temsilcileri. İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri,. Kamu Kurum Mülki İdare Amirleri, Oda ve Dernek Başkanları, Gaziler ve yakınları katıldı..
 
Çınarcık belediye başkanı Avni Kurt ise yaptığı açıklamada "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan için canını siper etmiş tüm kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor; 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyorum" dedi
 
 
 
 
 
 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!