ÇINARCIK'DA PARKLAR ÇİÇEK AÇTI
Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Peyzaj Park ve Bahçeler Birimi ekipleri parklara çiçek ekti.Baharın gelmesiyle Çınarcık Belediyesi ekipleri tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Turgut Özal Parkı ve Özgürlük Parkı alanlarında mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarına başlandı.
Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Peyzaj Park ve Bahçeler Birimi ekipleri parklara çiçek ekti.Baharın gelmesiyle Çınarcık Belediyesi ekipleri tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Turgut Özal Parkı ve Özgürlük Parkı alanlarında mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarına başlandı. Saksılara ve topraklara ekilen bodrum papatyası ile parklar renklendi.
BARBAROS CADDESİ’NDE MAZGAL ÇALIŞMASI
Öte yandan çınarcık Belediyesi ekipleri ilçe genelinde yağmur suyu ızgara çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Barbaros Caddesinde liman girişinde yağmur suyu ve kara su için ızgara çalışması yapıyorlar.Barbaros Caddesi’nde sıkıntının çözüme kavuşturulması için ekiplerimiz, yağmur suyu ile kara su için hat ve mazgal çalışmasına başladılar



Benzer Haberler
BELDE BELDE SON NÜFUS ORANLARI
JAPON HEYET, MİDYE ÇİFTLİKLERİNİ İNCELEDİ
ÇİFTLİKKÖY’DE DURAKLAR YENİLENİYOR
ZABITADAN KUVER &SERVİS ÜCRET DENETİMİ
BECAN, BAKAN MEHMET ŞİMŞEK’LE GÖRÜŞTÜ
VALİ USTA'DAN PAZARYERİNE ZİYARET
KENT KONSEYİ GENEL KURULU YAPILDI
YALOVA ÇİÇEK MEZATINDA 14 ŞUBAT MESAİSİ