DEPREM HAFTASI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ
Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında Yalova Valisi Muammer Erol ve kamu kurum müdürlerinin katılımlarıyla farkındalık etkinliği gerçekleştirdi.
Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında Yalova Valisi Muammer Erol ve kamu kurum müdürlerinin katılımlarıyla farkındalık etkinliği gerçekleştirdi.
Raif Dinçkök Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinliğe, Atatürk İlkokulu, Öğretmen Yusuf Ziya İlkokulu ve Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri de yer aldı.
Raif Dinçkök Kültür Merkezi içerisinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Yalova İtfaiyesi, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından standlar açılarak çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.
Etkinlik kapsamında Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce; Yapısal Risklerin Azaltılması Bilgilendirme İstasyonu, Salınım İstasyonu, Arama Kurtarma İstasyonu, Deprem Simülasyon Ünitesi İstasyonu, Lav İstasyonu, Zemin Sıvılaşma İstasyonu, Barınma Çadır İstasyonu, Oyun Halısı ve Yaralı Taşıma İstasyonları kuruldu.
Farkındalık etkinliğinde; Yalova İtfaiyesi tarafından; Yangın İstasyonu, Yalova Güzel Sanatlar Lisesi tarafından Resim Sergisi, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü tarafından tanıtım standı kurularak, öğrencilere yönelik eğitimler gerçekleştirildi.



Benzer Haberler
BELDE BELDE SON NÜFUS ORANLARI
JAPON HEYET, MİDYE ÇİFTLİKLERİNİ İNCELEDİ
ÇİFTLİKKÖY’DE DURAKLAR YENİLENİYOR
ZABITADAN KUVER &SERVİS ÜCRET DENETİMİ
BECAN, BAKAN MEHMET ŞİMŞEK’LE GÖRÜŞTÜ
VALİ USTA'DAN PAZARYERİNE ZİYARET
KENT KONSEYİ GENEL KURULU YAPILDI
YALOVA ÇİÇEK MEZATINDA 14 ŞUBAT MESAİSİ