DEVA'DAN BİSİKLETLİ FARKINDALIK EYLEMİ
DEVA Partisi Yalova İl başkanlığının düzenlediği bisikletli farkındalık etkinliğiyle, akaryakıta son dönemlerde yapılan zam ve temiz bir çevre için farkındalık oluşturuldu.
DEVA Partisi Yalova İl başkanlığının düzenlediği bisikletli farkındalık etkinliğiyle, akaryakıta son dönemlerde yapılan zam ve temiz bir çevre için farkındalık oluşturuldu.
Yalova kent merkezinden doğu sahil bandından Atatürk'ün Yürüyen Köşk'üne kadar pedal çeviren il yöneticileri ve partililer, DEVA Partisinin Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlediği ’İktidarın zammı varsa, yurttaşın yeşil pedalı var’’adı altında bisiklet sürüş etkinliği gerçekleştirdi.
Etkinlik, akaryakıta yapılan son zamlar, artan karbon ve sera gazları salımın doğaya verdiği zarar, yarattığı olumsuz iklim değişikliğine dönük farkındalık yaratma olarak amaçlandı.
DEVA Partisi Yalova İl başkanı Mehmet Demirhan "DEVA Partisi olarak; havayı kirletmeyen, yakıt gideri olmayan ve insan sağlığını koruyarak düzenli spor yapılmasına destek olacak, bisiklet kullanımının şehir içlerinde artması sağlayacak, bisiklet yolların artmasının önemli olduğunu savunuyoruz. bu nedenle Partili il yönetici arkadaşlarımızla birlikte pedal çevirerek farkındalık gerçekleştirdi" dedi
Benzer Haberler
CHP'NİN İMZA KAMPANYASI BÜYÜYOR
İYİ PARTİDEN ZİRAAT ODASINA ZİYARET
ANAHTAR PARTİSİNDEN ANLAMLI ZİYARET
AK PARTİ'DEN HASTA ZİYARETLERİ YAPILDI
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN KANUN TEKLİFİ
SAADET'DEN İSRAİL'E TEPKİ FİLİSTİN'E DESTEK
ANAHTAR PARTİSİNDEN PAZARYERİ ZİYARETİ
DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI CENGİZ İSTİFA ETTİ