DEVA'DAN GAZİLER DERNEĞİNE ZİYARET
Demokrasi ve Atılım Partisi Yalova Kurucu İl Başkanı Mehmet Demirhan ve yönetimi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şube Başkanı Şakir Güner’e ziyarette bulundu.
Demokrasi ve Atılım Partisi Yalova Kurucu İl Başkanı Mehmet Demirhan ve yönetimi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şube Başkanı Şakir Güner’e ziyarette bulundu.
Yapılan ziyarette Demirhan, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını iletilip DEVA Partisi hakkında dernek yöneticilerini bilgilendirdi. Dernek yöneticilerinin yaşadıkları sorunlar hakkında konuşuldu. Dernek başkanı, Yalova’daki faaliyetlerinden bahsedip bu konuda DEVA Yalova’yı bilgilendirdi.
Görüşmede Demirhan ve yönetimi, Yalova ile ilgili planladıkları projelerinden bahsetti. Demirhan: ”Gazilerimize çok minnettarız ve onlara çok değer veriyoruz.” Dedi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen bu ziyarette dernek başkanı Şakir Güner ve yönetimi, Demirhan ve yönetiminin ziyaretinden memnun kaldıklarını ve en yakın zamanda iade-i ziyarette bulunacaklarını söyledi.






Benzer Haberler
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN AHDE VEFA
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL'DAN ZİYARET
AK PARTİ YÖNETİMİ PAŞAKENT MAHALLESİNDE
CHP ÇİFTLİKKÖY'DEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
İYİ PARTİ'DEN ESNAF VE STK ZİYARETİ
İYİ PARTİLİ GENÇLER SANAYİ SİTESİNDE
AK PARTİ 'DE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
CHP'MERKEZ İLÇEDEN POLİS HAFTASI ZİYARETİ