DEVA'DAN GAZİLER DERNEĞİNE ZİYARET
Demokrasi ve Atılım Partisi Yalova Kurucu İl Başkanı Mehmet Demirhan ve yönetimi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şube Başkanı Şakir Güner’e ziyarette bulundu.
Demokrasi ve Atılım Partisi Yalova Kurucu İl Başkanı Mehmet Demirhan ve yönetimi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şube Başkanı Şakir Güner’e ziyarette bulundu.
Yapılan ziyarette Demirhan, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını iletilip DEVA Partisi hakkında dernek yöneticilerini bilgilendirdi. Dernek yöneticilerinin yaşadıkları sorunlar hakkında konuşuldu. Dernek başkanı, Yalova’daki faaliyetlerinden bahsedip bu konuda DEVA Yalova’yı bilgilendirdi.
Görüşmede Demirhan ve yönetimi, Yalova ile ilgili planladıkları projelerinden bahsetti. Demirhan: ”Gazilerimize çok minnettarız ve onlara çok değer veriyoruz.” Dedi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen bu ziyarette dernek başkanı Şakir Güner ve yönetimi, Demirhan ve yönetiminin ziyaretinden memnun kaldıklarını ve en yakın zamanda iade-i ziyarette bulunacaklarını söyledi.



Benzer Haberler
AK PARTİ KURULUŞUNUN 25. YILINI KUTLADI
İYİ PARTİ'DEN "ÇERÇEVE YASA" TEPKİSİ
CHP'Lİ BECAN: GAZİLERİMİZ EŞİTLİK İSTİYOR
AK PARTİ TAŞKÖPRÜ SANAYİ SİTESİNİ GEZDİ
YENİ PARTİYE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR
İYİ PARTİ ÇINARCIK'TA MİTİNG İÇİN STANT AÇTI
BECAN: HAPİSHANE DEĞİL, DAHA FAZLA OKUL
AK PARTİ ÇINARCIK İLÇE DANIŞMA KURULU