DEVA PARTİSİ İL YÖNETİMİ TOPLANDI
Demokrasi ve Atılım Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan’ın öncülüğünde olan Haftalık İl Yönetim Kurulu Toplantısı parti binasında gerçekleşti.
Demokrasi ve Atılım Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan’ın öncülüğünde olan Haftalık İl Yönetim Kurulu Toplantısı parti binasında gerçekleşti.
Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte gündem maddeleri değerlendirildikten sonra toplantıya bir isim katıldı. Toplantıya TMMOB Makine Mühendisleri Odası Yalova İl Temsilcisi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Okaytaş Madencilik’in Kurucusu olan Kazım Demirtaş katıldı.
Toplantıda yerel gündem ve Yalova’nın sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Bilgi ve birimkilerini aktaran Demirtaş, memnuniyetini dile getirdi.



Benzer Haberler
AK PARTİ KURULUŞUNUN 25. YILINI KUTLADI
İYİ PARTİ'DEN "ÇERÇEVE YASA" TEPKİSİ
CHP'Lİ BECAN: GAZİLERİMİZ EŞİTLİK İSTİYOR
AK PARTİ TAŞKÖPRÜ SANAYİ SİTESİNİ GEZDİ
YENİ PARTİYE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR
İYİ PARTİ ÇINARCIK'TA MİTİNG İÇİN STANT AÇTI
BECAN: HAPİSHANE DEĞİL, DAHA FAZLA OKUL
AK PARTİ ÇINARCIK İLÇE DANIŞMA KURULU