DEVA PARTİSİNDEN MUHTARLARA ZİYARET
DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan ve DEVA Partisi Teşkilat Başkanıİbrahim Çabuk, Yalova'daki Mahalle muhtarlarını ziyaret ederek muhtarların ve mahalle halkının sorunlarını dinledi.
DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan ve DEVA Partisi Teşkilat Başkan İbrahim Çabuk, Yalova'daki Mahalle muhtarlarını ziyaret ederek muhtarların ve mahalle halkının sorunlarını dinledi.
DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan ve DEVA Partisi Teşkilat Başkan İbrahim Çabuk ilk ziyaretlerini, Bağlarbaşı Mahalle muhtarı Şükrü Bakkal'a gerçekleştirdiler. Demirhan ve Çabuk daha sonra, Bahçelievler Mahalle muhtarı Osman Akgün, Bayraktepe Mahalle muhtarı Ahmet Esmer, Fevzi Çakmak Mahalle muhtarı Mehmet Tokay, Gaziosmanpaşa Mahalle muhtarı Şerafettin Dikbaş'a ziyaret gerçekleştirdiler.
Ziyaretlerde, DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan ve DEVA Partisi Teşkilat Başkan İbrahim Çabuk, Muhtarların ve mahalle halkının sorun ve taleplerini dinlediler.



Benzer Haberler
AK PARTİ ÇINARCIK DANIŞMA KURULU YAPILDI
İYİ PARTİ ÇINARCIK İLÇESİNDE STANT AÇTI
CHP ÇİFTLİKKÖY BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI
SAADET'TEN YESOB YÖNETİMİNE ZİYARET
AK PARTİ'DEN MUAMMER GÜZEL'E ZİYARET
CHP'Lİ İNCE'DEN İMAMOĞLU'NA ZİYARET
MHP'DE İLÇE KONGRE TAKVİMİ AÇIKLANDI
İYİ PARTİDEN ARMUTLU İLÇESİNE ZİYARET