DEVA PARTİSİNDEN SAĞLIKÇILARA ZİYARET
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan ve yönetimi tüm ülkede bir hafta boyunca eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ‘SağlığınDevası’ etkinliğini gerçekleştirdİ.
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan ve yönetimi tüm ülkede bir hafta boyunca eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ‘SağlığınDevası’ etkinliğini gerçekleştirdİ. Etkinlik kapsamında eczane çalışanları ve Aile Sağlık Merkezlerindeki doktorlar, hemşireler ve diğer çalışanlar ile sağlık sistemi hakkında değerlendirmeler yapıldı.
İl Başkanı Mehmet Demirhan, Sağlıkta Atılım Eylem Planı ile iktidara geldiklerinde herkes için erişilebilir ve adil sağlık hizmeti sunacaklarını ifade etti. İl Başkanı Mehmet Demirhan, “Ülkemizin en önemli sorunlarından biri sağlıkçılarımıza karşı yapılan şiddet ve haksızlıklar karşısında DEVA Partisi olarak sağlıkçılarımızı desteklediğimizi ve onlar için şartları iyileştireceğimizi belirtmek isterim" diyerek şöyle konuştu.
"Bunun için koruyucu sağlık hizmetlerini önceliklendireceğiz, tanı ve tedavi kalitesini artıracağız, sağlık işgücüne yatırım yapacağız, sağlıkta bilimsel gelişmeyi, sanayi ve teknoloji yatırımlarını destekleyeceğiz ve bu gibi adımlar atacağız”
.



Benzer Haberler
AK PARTİ ÇINARCIK DANIŞMA KURULU YAPILDI
İYİ PARTİ ÇINARCIK İLÇESİNDE STANT AÇTI
CHP ÇİFTLİKKÖY BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI
SAADET'TEN YESOB YÖNETİMİNE ZİYARET
AK PARTİ'DEN MUAMMER GÜZEL'E ZİYARET
CHP'Lİ İNCE'DEN İMAMOĞLU'NA ZİYARET
MHP'DE İLÇE KONGRE TAKVİMİ AÇIKLANDI
İYİ PARTİDEN ARMUTLU İLÇESİNE ZİYARET